icon
635 / 803
Gazdová hovädzia rožtenka s ryžou
avatar
Komentár bol odstránený
avatar

Potrebujeme.
hovadzie platky
slanina
klobasa
cibula
cervena paprika
olej
sol
cierne korenie
hovadzi bujon
vodu
hladka muka na zahustenie

Na oleji si z oboch stran opecieme maso.Prelozime do pekaca,Tam ho osolime,okorenime a posypeme cervenou paprikou.
Kocku bujona si rozdelime na 4 casti a dame ku kazdemu rohu v pekaci.
Cibulu si nakrajame na kocky a poypeme nou maso.Pridame klobasu nakrajanu na kolieska a slaninu na tenke platky.Zalejeme vodu a dusime prikryte v rure.
Ked je maso makke poprasime hladkou mukou,aby omacka mierne zhustla.
Dame spat do rury,ale uz bez pokrievky.
Podavame s ryzou.

Odpovedz
8. feb 2015
avatar
Odpovedz
8. feb 2015
avatar

@lillypot Inak, musim sa pochvalit, v nedelu som robila tento recept, a je uzasnyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy 🙂 Este raz dakujem! 🙂

Odpovedz
19. feb 2015