Bravčové výpečky,kapusta,knedľa
Akoze normalne som hladna no toto vyskusam v nedelu
Odpovedz
13. mar 2015
Kapusta je kysla ci hlavkova
Odpovedz
13. mar 2015
lillypot
autor@michaela025 kapusta je kysla
Odpovedz
13. mar 2015
Akoze normalne som hladna no toto vyskusam v nedelu
Kapusta je kysla ci hlavkova
@michaela025 kapusta je kysla
• 1kg bravcove pliecko
• 2 ks väčšia cibuľa
• 1ČL cesnak korenie
• soľ
• rasca mleta
• korenie čierne mleté
• paprika červená mletá
• 1ČL guľášové korenie
• 1 kocka hovädzieho bojónu
• 2 dlvoda
• masť
• hladká múka
• olej
POSTUP:
Pekáč si potrieme masťou (olejom).
Mäso(lepšie je mastnejšie) nakrájané na väčšie kúsky,dáme do misy,osolíme a poprášime múkou a na rozpálenom oleji opečieme.
Nakrájame si cibuľu a opečeme ju na tom oleji,čo sme predtým opekali mäso.
Dáme do vymasteného pekáča,okoreníme, premiešame a pridáme bujón,cibuľu aj s olejom a zalejeme vodou.
Dáme prikryté do rozpálenej rúry asi na 45min.-230C.
Mäso vyberieme z rúry, ak treba,ešte podlejeme trochou vody,necháme ešte asi 30 minút odokryté zapiecť pri teplote 200°C, respektíve vydusiť..(ja som ho občas premiešala)