icon
674 / 803
Kôprová omáčka, bravčová roláda plnená klobásou, knedľa
avatar

Potrebujeme na maso:
mlete maso
vajce
struhanka
mlieko
sol
korenie pecene maso
korenie fasirka

Vsetky suroviny zmiesame spolu.Na alobal si rukou roztiahneme maso do obdlznika:nie uplne na okraj alobalu.Do stredu obdlznika masa si dame klobasu.
Zdvihneme jednu stranu alobalu a slabsie pritlacime.Dvihneme aj druhu stranu a jemne zagulame.Prelozime na plech a podlejeme vodou.Pecieme55-60min.
Pred doopecenim vyberieme z alobalu a dame zapiect do zlata 15min.

Na plnenie:
klobasa

Odpovedz
1. máj 2015
avatar
Odpovedz
1. máj 2015
avatar

@lillypot ďakujem😃

Odpovedz
1. máj 2015
avatar
Odpovedz
1. máj 2015