icon
702 / 803
kuracie prsia na šafráne, cestovina, mrkvovo-mandarínkový šalát
avatar
Komentár bol odstránený
avatar

Bravcove stehno,
Cibula
Safran
Bujon hovadzi
Sol
Cierne korenie
Cervena paprika mleta
Olej
Voda
Hladka muka
Stehno si narezeme na platky a na rozpalenom oleji si opecieme z oboch stran.(Maso nesolime,nekorenime)
Do pekaca si dame na dno, nakrajanu cibulu a rozlomeny bujon.
Opecene masko si z oboch stran osolime a iba z jednej strany okorenime,pridame papriku a safran.Vlozime do pekaca a zalejeme vodou.
Vlozime prikryte do rury. Asi po 45min. vyberieme a pridame k tomu muku rozhabarkovanu vo vode.Nechame prevriet cca5-10min-odkryte.

Odpovedz
26. nov 2015
avatar
Odpovedz
26. nov 2015
avatar

@lillypot dakujeeem 💋

Odpovedz
27. nov 2015