icon
706 / 803
Bravčový plátok v prírodnej šťave, volské oko, slovenská ryža
avatar
Komentár bol odstránený
avatar
Komentár bol odstránený
avatar
Komentár bol odstránený
avatar

potrebujeme:
bravcove stehno alebo kare
olej
sol
cierne korenie
cervena mleta paprika
kocka hovadzieho bujona
voda
hladka muka a voda na zahustenie
Postup :
Maso si nakrajame na platky a z oboch stran opecieme na oleji.
Vyberieme, z oboch stran osolime a uz len z vrchnej strany okorenime a posypeme paprikou. Vlozime do pekaca, rozlomome bujon, podlejeme vodou a trochu vypeku a prikryte dusime cca 40-50min.
Do stavy vylejeme muku rozhabarkovanu vodou a nechame este cca5min.
Slovensku ryzu som varila ako cestovinu, do vriacej osolenej vody do zmaknutia.
Volske oko ako priloha.

Odpovedz
16. dec 2015
avatar

@lillypot Dakujem pekne...😉

Odpovedz
16. dec 2015
avatar
Odpovedz
17. dec 2015