icon
718 / 803
Bravčové mäsko s kukuricou, vretena
avatar

Prosim ako robite omacky, vsetko to vyzera neskutocne dobre, alebo aspon daky zaklad ako pripravit omacky s masom, nikdy nedostanem takuto konzistenciu, a tiez aby jej bolo tak akurat, pekne vopred dakujem ☺

Odpovedz
5. sep 2017
avatar

@ushuaia Ja maso varim vo vode a nakoniec zahustujem bud voda-hladka muka alebo smotana-voda-hladka muka. Maso oprazim na oleji, pripadne prv cibula, maso a potom pridam sol, bujon a zalejem vodou. Ak chcem do cervena omacku pridam cervenu papriku a paradajkovy pretlak a bielu tak len sol a bujon a zahustim. 🙂 Dufam,ze som pomohla.

Odpovedz
7. sep 2017
avatar

@lillypot ano, ano dakujem 😍, este mozem poslednu otazku, ako dlho varite kuracie, bravcove ci hovadzie cca kolko minut...to mi staci. ..

Odpovedz
7. sep 2017
avatar
Komentár bol odstránený
avatar

@ushuaia Kuracie tak 30-40min, bravcove 40-50min a hovadzie viac ako hosinu, ale kazde maso je ine tak asi po takomto case ho chutnam, ci je makke. Ak je makke.tak zahustim a necham prejst varom cca5-10min za obcasneho miesania.

Odpovedz
7. sep 2017
avatar

@lillypot dakujem krsne...ja som taky antitalent , ale tak skusam..😘

Odpovedz
8. sep 2017