icon
738 / 803
Bravčová roláda plnená praženicou a zeleninou, ryža
avatar
Komentár bol odstránený
avatar

1 kg bravcove kare bez kosti, v celku
5 vajec
mrazena zelenina - hrasok, mrkva, kukurica
maslo
sol
kocka hovadzieho bujonu
korenie bravcove pecene
hladka muka
Kare si pozdlzne narezeme a trocha naklepeme. Potom ho osolime zo strany, ktoru budeme plnit.
Pripravime si prazenicu z masla, vajec a zeleniny.
Prazenicu dame na kare, cca 2cm od okraja, ktorý ostava po zvinuti nechame volny.
Zvinieme do rolady a nitou obviazeme roladu – spevnime.
Dame do pekaca posolime vrch a boky a posypeme korenim bravcove pecene. V pekaci rozdelime kocku bujonu, zalejeme vodou a pomaly pecieme. Nakoniec stavu zahustime mukou rozhabarkovanou vo vode a nechame prejst varom.

Odpovedz
28. jún 2017
avatar
Odpovedz
28. jún 2017
avatar

@lillypot ďakujem 🙂

Odpovedz
28. jún 2017