@saasulik zachvilocku len upracem kuchynu a dam ich piect lebo este som nechala podkysnut na plechu :D
@epipipi dojdi 🙂
@lizatko1009 joj daleko som...kebyze si blizsie ...aj sa najem aj skraslim davno 😊
aj ja si prosim recept 🙂 Dakujem
Kocky recept 🙂 vola sa to Gapelsky kolac 140 ml vlazneho mlieka rozmiesat v nom 50 g cukru a 20 g drozdia, zakryt a nechat 15 min kysnut, 375 g preosieatej polohrubej muky do misky, pridat 50 g rozpusteneho klasickeho masla, 1 kl soli, 1 vajicko, pridat kvasok a vypracovat cesto nechat hodinku kysnut na teolejsom mieste, na pomucenej dosle rozvalkat cesto na 0,5 cm do stredu dat slivkovy lekvar dala som povidla skoro cely kelimok 440 g co som mala, pridam foto, trocha som dala nutely, posypat skoricovym cukrom, prelozit jednu polku do tristvte a druhu z opacnej strany aby sa prekryl, potriet cely olejom a posypat vanilkovy, skoricovym, aj klasickym cukrom, nakrajat, na vymasteny a mukou vysypany plech naukladat nechat este 10 min podkysnut a upiect, mne sa prave pecu 🙂
@dada87 ano to 🙂
Fuuuha tak toto by som si hneď dala 😎



to vyzera fantasticky...mozem recept poprosit???vdaka