icon
1 / 1
avatar

to vyzera fantasticky...mozem recept poprosit???vdaka

Odpovedz
7. okt 2016
avatar

Oooo to nieee poslat si prosim teleportom 😂😂😂

Odpovedz
7. okt 2016
avatar

@saasulik zachvilocku len upracem kuchynu a dam ich piect lebo este som nechala podkysnut na plechu :D

Odpovedz
7. okt 2016
avatar

@epipipi dojdi 🙂

Odpovedz
7. okt 2016
avatar

No to je super aj ja chcem recept 🙂

Odpovedz
7. okt 2016
avatar

@lizatko1009 joj daleko som...kebyze si blizsie ...aj sa najem aj skraslim davno 😊

Odpovedz
7. okt 2016
avatar

aj ja si prosim recept 🙂 Dakujem

Odpovedz
7. okt 2016
avatar

Mnaaam

Odpovedz
7. okt 2016
avatar

Takéto môžem aj každý deň mnam

Odpovedz
7. okt 2016
avatar

Kocky recept 🙂 vola sa to Gapelsky kolac 140 ml vlazneho mlieka rozmiesat v nom 50 g cukru a 20 g drozdia, zakryt a nechat 15 min kysnut, 375 g preosieatej polohrubej muky do misky, pridat 50 g rozpusteneho klasickeho masla, 1 kl soli, 1 vajicko, pridat kvasok a vypracovat cesto nechat hodinku kysnut na teolejsom mieste, na pomucenej dosle rozvalkat cesto na 0,5 cm do stredu dat slivkovy lekvar dala som povidla skoro cely kelimok 440 g co som mala, pridam foto, trocha som dala nutely, posypat skoricovym cukrom, prelozit jednu polku do tristvte a druhu z opacnej strany aby sa prekryl, potriet cely olejom a posypat vanilkovy, skoricovym, aj klasickym cukrom, nakrajat, na vymasteny a mukou vysypany plech naukladat nechat este 10 min podkysnut a upiect, mne sa prave pecu 🙂

Odpovedz
7. okt 2016
avatar
Odpovedz
7. okt 2016
avatar

Jaj to bude asi ten čo tak milujem a kupujem v lidli ten balený s vanilkovým posipany a slivkový lekvár ten je uzasny

Odpovedz
7. okt 2016
avatar

@dada87 ano to 🙂

Odpovedz
7. okt 2016
avatar
Odpovedz
7. okt 2016
avatar

Ooooo mnam dakujem

Odpovedz
7. okt 2016
avatar

Fuuuha tak toto by som si hneď dala 😎

Odpovedz
7. okt 2016