icon
1 / 1
avatar
Odpovedz
10. sep 2019
avatar
Odpovedz
10. sep 2019
avatar
Odpovedz
10. sep 2019
avatar

Tak píšem pokiaľ sa upecie chlieb: 3bielka a štipku soli vyslahat, nasteuhat 250 g cukety, do misky 150g cukor a 3 žĺtky vyslahat do peny pridať postupne 100 ml oleja, potom 100ml kešu mlieka, 300g Liana fine mix do nej pridať 2,5 PL Pravého kakaa pridať k zmesy, potom cuketu ja to robím v robote a potom na najslabšie otáčky pridať vyšľahane bielka, menší plech tuším 32 na 22? Papier na pečenie vyliať cesto ja som nahadzala do cesta červené a čierne ribezle piecť 40 min na 180, potrela som domácim jahodovým džemom a vo vodnom kúpeli 160g bezmliecnej čokolády 50g kokosového bambuckeho masla mozte použiť aké chcete a celu som zjemnila trocha kokosovým mliekom

Odpovedz
10. sep 2019
avatar

Vyzerá výborne 😍 vďaka za recept

Odpovedz
10. sep 2019
avatar

@mrochta27 aj je fakt odporúčam

Odpovedz
10. sep 2019
avatar

vkaste cuketovy pernik len z nahradou muky a mlieka.

Odpovedz
10. sep 2019
avatar

@natalka13 áno len chuti popravde lepšie ako klasicky

Odpovedz
10. sep 2019
avatar

neviem ja lianu nepouzivam,pouzivam vlockovu muku ta ma lepok.

Odpovedz
10. sep 2019
avatar

Dakujem za recept, urcite vyskusam, aspon miniem cuketu a nenapadne ju zamiesam aby sa nezistilo..

Odpovedz
10. sep 2019
avatar

Mne sa tak ľúbia tvoje príspevky. Každý sem zavesí napríklad koláč a k tomu popis: nie je najkrajší, ale aspoň z lásky.
A ty né, ty sa s tým nepáraš: najlepší perník! Tak! A hotovo! ☺️☺️☺️

Odpovedz
10. sep 2019
avatar

@lizatko1009 liana je super na bzl piskotove cesta....z nej chutia ako klasickee

Odpovedz
10. sep 2019
avatar

Vyzerá chutne, mňam 😋🤤

Odpovedz
10. sep 2019
avatar

Baby pokial nepouzijete muku Liana fine mix(ona obsahuje kypriaci prasok),tak treba pouzit kypriaci prasok do pernika

Odpovedz
11. sep 2019