icon
1 / 1
avatar
Komentár bol odstránený
avatar

Sialene dokonale uzasne vyzera😍😍😍😍

Odpovedz
22. feb 2018
avatar

Aký priemer má ten kruh?Už dávno sa na ňu chystám ale nemám odvahu.

Odpovedz
22. feb 2018
avatar

ved sa z nej musi prasit...aj pri krajani...

Odpovedz
22. feb 2018
avatar

chcem sa opytat, ja poznam len penove torty, ktore su pre mna top grc 😂 a potom makronky, ktore su super ... pavlovova je vo vnutri tiez makka ako makronky alebo je to cele suche a tvrde? dakujem

Odpovedz
22. feb 2018
avatar

vyzerá užasne...som si dovolila zdielať 😉

Odpovedz
22. feb 2018
avatar
lubi051
autor

@nika237 aj šialene dokonale úžasné chutila 😻
@salas ja som obkreslila kruh podľa taniera- zakaždým vezmem iný- takze taký štandard- je to v podstate na tebe ako nanesieš tú pusinku 😊

Odpovedz
22. feb 2018
avatar
lubi051
autor

@rearo
@rukjatko toto je presne ako makrónky. Mám aj ešte jeden recept ktorý sa tiež chystám urobiť a tá je ešte vlacnejsia, takze pridám aj na tú recept keď ju spravím. Ale mne sa teda aj táto podarila tak makrónkovo 😊 závisí to od teploty hlavne.

Odpovedz
22. feb 2018
avatar
lubi051
autor

@zuzanatulaiova ďakujem krásne 😘

Odpovedz
22. feb 2018
avatar

@lubi051 super, diky, cez vikend skusim 🤤

Odpovedz
22. feb 2018
avatar

@lubi051 Ďakujem,asi sa do nej pustím mm bude mať meniny tak skúsim.

Odpovedz
22. feb 2018
avatar

@rukjatko ak to preženieš z pečením tak suchá bude ale pavlovoa by mala byť v strede jemnúčka a na vrchru suchá, teda torta sa nepečie ale skôr suší 🙂

Odpovedz
22. feb 2018
avatar
Odpovedz
22. feb 2018
avatar

@rukjatko pavlova je vnutri makka, ked je dobre spravena.. tie penove torty su fuuuuj aj pre mna, ale pavlovku milujem !

Odpovedz
22. feb 2018
avatar

tu mas rez mojou.... vidno, ze je vnutri vlhka

Odpovedz
22. feb 2018
avatar

@katrin21 mnam, vyzera vyborne 👏👍

Odpovedz
22. feb 2018
avatar

Mnaaam a ja ze to je ako tie nechutne penoviny, o mesiac peciem dcere na meniny tuto !!! 😝👏

Odpovedz
22. feb 2018
avatar

@lubi051 wow, vyzera skvele 😍 a hadam by som to aj ja zvladla 😀 mam ale 2 otazocky, ked ju nechavas chladnut v rure, nechavas ju zatvorenu? A ked prislahavas smotanu, tak este nevyslahanu, dobre to chapem? Dakujem 😘

Odpovedz
23. feb 2018
avatar

@katrin21 mozem poprosiť receptik? 🙂

Odpovedz
23. feb 2018
avatar

Ja už ju pečiem tak som zvedavá, moja prvá 😉

Odpovedz
23. feb 2018
avatar

@lubi051 Môže dať aj solamil alebo zemiakový škrob,keď nemám kukuričný?

Odpovedz
23. feb 2018
avatar

@salas ano mozes dat, ja davam napr. zlaty klas, ten mam vzdy doma. a vymiesavam ho ale v citronovej stave, nie len tak nasypat...

Odpovedz
23. feb 2018
avatar

@lenka7993 pohladam ho 🙂

Odpovedz
23. feb 2018
avatar
lubi051
autor

@nanika9 Ahoj, ďakujem 🙂 . Tortu nechávam vychladnúť buď pri pootvorených dvierkach, alebo keď sme moc pažraví a nevieme sa jej dočkať tak ju úplne vyberiem von :-P . Áno dobre si pochopila, do krému pridávam nevyšľahanú smotanu. 🙂

Odpovedz
25. feb 2018
avatar
lubi051
autor

@salas áno, jasné.

Odpovedz
25. feb 2018
avatar

@lubi051 prosím ťa,pridás recept na tu Tvoju Pavlovku? Aj na ten krém prosím 🙂 Chcem vyskúšať.
Ďakujem!

Odpovedz
19. dec 2018
avatar
Odpovedz
19. dec 2018