icon
1 / 1
avatar

Krasne cizmicky☺

Odpovedz
18. nov 2017
avatar

Môžem poprosiť recept 😊

Odpovedz
18. nov 2017
avatar

Aj ja poprosím recept. dakujem ☺

Odpovedz
18. nov 2017
avatar

Aj ja by som poprosila recept

Odpovedz
18. nov 2017
avatar

Aj ja mám už urobený ;)

Odpovedz
18. nov 2017
avatar

1ks puding mandlovy
1ks vanilkovy cukor
2ks salko karamelizovane
0,5 l rumu alebo whisky
100ml smotana na šľahanie 33%
500 ml mlieko
Postup :
Z mlieka a pudingu v prášku uvaríme puding a pridáme vanilkový cukor . Necháme mierne vychladnúť, za stáleho miešania aby sa neurobila šupka . Potom pomaličky miešame mixérom a pridáme salko , 500 ml rumu (whisky) a nakoniec smotanu

Odpovedz
18. nov 2017
avatar

Prosím ťa ako dlho vydrží?

Odpovedz
18. nov 2017
avatar

@matulya u mňa minuly rok aj 2mesiace

Odpovedz
18. nov 2017
avatar

@matulya ked je v tom alkohol tak by malo dlllho 😀

Odpovedz
18. nov 2017
avatar

@mirecka0809 no aj smotana a mlieko..preto sa bojím či do vianoc vydrží..

Odpovedz
18. nov 2017
avatar

Aku whisky alebo rum ste pouzili? 🙂

Odpovedz
18. nov 2017
avatar

@matulya jasné že vydrží 😊vždy ho robievam o takomto čase

Odpovedz
18. nov 2017
avatar

@matha555 obyčajný rum 😉

Odpovedz
18. nov 2017
avatar

Baby prosím vás koľko vám vydrží, fakt 2 mesiace? Ja ho robím každý rok a vždy vydrží týždeň dva. Nie že ho tak rýchlo vyslopeme 😀 ale už potom máva takú hnusnú pachuť tak to vylievam..

Odpovedz
18. nov 2017
avatar

Ja dávam len puding, salko a rum. Je rovnako dobrý 👌

Odpovedz
18. nov 2017
avatar

Ja robím bez smotany .A už tiež sa naň chystám 😁

Odpovedz
18. nov 2017
avatar

Môžem sa spýtať ci sa namiesto rumu alebo whiske nemôže dať domáca pálenka? 😊

Odpovedz
20. nov 2017
avatar

@kovackaadka mozem poprosit recept-🙂

Odpovedz
19. dec 2017
avatar

@laurikagab recept je vyššie napísaný, akurát vynechám smotanu 😉

Odpovedz
19. dec 2017