@bbarboraa @jahodas01 skopirovane s FB Korpus: Šálku a pol mandlí pomelieme, zmixujeme s 1/3 šálky nepraženého kakaa a 2 pol. lyžicami kokosového oleja ( môže to ostať takto, lebo plnka je dosť sladká, ale kľudne podľa chuti doslaďte)
Hmotu vtlačte do tortovej formy a dajte vychladiť, netreba vôbec dávať do mrazničky, stačí chladnička, kým si neurobíte plnku.
Plnka: V mixéri zmixujeme 1/2 šálky roztopeného kakaového masla, 1/3 šálky kokosového oleja, 2 šálky aspoň 4 hodiny namočených kešu, kúsok vanilkového lusku a 1/3 šálky agáve ( dajte na začiatok možno trošku menej a potom pridávajte podľa chuti, je to fakt sladkéé🙂)
Z chladničky vyberte korpus, navrch naneste tenkú vrstvu plnky, potom ju prekryte malinami a jemne vtlačte do plnky, aby to držalo, navrch pridajte zvyšok plnky a dajte vychladiť do chladničky.
Posledná čokoládová vrstva: zmiešajte 1/2 šálky roztopeného kakaového masla, s asi 1/3 šaálky kakaa a doslaďte podľa chuti, ja som dala asi 1/3 šálky agáve a bolo to dosť sladké 🙂))
uzasneeeeeee
mna by zaujimalo kde kupim kakaove maslo ...dakujem za tip

ziadny recept? len chute narobis a druhym nedoprajes? :( omg :D vyzera ze mna