icon
50 / 94
pšenično ražné :-) konečne páperovejšie a nie ako plastelína po prekrojení :-)
avatar

Ako sa ti podaril paperovy?Moje su zatial vsetky ako plastelina,aj ten co som akurat vytiahla a ten dokonca ani nenarastol :(

Odpovedz
4. feb 2017
avatar

@pettulka22 kvasok 1pl dat do nadoby /7dcl pohara poobede a dat k tomu 1pl raznej celozrnej muky+2pl odstatej vody, rano z toho urobit rozkvas ( teda pridat muku+ vodu na staryer podla receptu) a po novom peciem aj bez zapary

Odpovedz
4. feb 2017
avatar

@lucinkab wau dobry napad vyskusam aj ja takto 🙂

Odpovedz
5. feb 2017
avatar

@apleton odporučam vyskúšat recept na ten cibulkovo zemiakový ( cibulka nemusi byt ak nemáte radi namiesto nej pri prekladani daj zemiak nahrubo postruhaný, takže 4stredne zemiakoy spolu uvarit v supke - 2do cesta pri mieseni 2 pri prekladaní) ja ho chcem piect ked dojeme ten cibulový čo bude asi zajtra 😀 😀

Odpovedz
5. feb 2017
avatar
Komentár bol odstránený
avatar

predposledna fotka v komente je recept 🙂

Odpovedz
5. feb 2017
avatar

@lucinkab dakujem vyskusam 😉

Odpovedz
5. feb 2017
avatar

ak to dobre chapem ty najskor ako keby ozivis kvasok a az na druhy den z neho robis rozkvas?

Odpovedz
5. feb 2017
avatar

@pettulka22 ano,cize dam 1pl kvasku do toho 1pl muky+2pl vody ( vecer) necham na linke a rano do toho urobim rozkvas teda starter

Odpovedz
5. feb 2017
avatar

@zzuzu09 toto vyskusaj aj @pettulka22 sa tak konecne podaril 🙂

Odpovedz
7. feb 2017