icon
1 / 1
avatar

moja krstna ich pecie v rure, genialne...

Odpovedz
23. jún 2021
avatar

Mne najviac chutia so struhanym surovym zemiakom a pecene v rure

Odpovedz
23. jún 2021
avatar

Z mleteho robievam holandsky rezen...nastruhaj tam syr a budu stavnate...

Odpovedz
23. jún 2021
avatar
luvika
autor

Dievčatá a na koľko stupňov sa v rúre majú piecť a ako dlho, aby boli OK?

Odpovedz
23. jún 2021
avatar

Strúhaný syr a strúhaná cuketa, to nám chutí, pečiem v rúre - 200stupnov, pokvapkať olejom, asi 40 minút až hodinu.

Odpovedz
23. jún 2021
avatar

ja som tam primiesala jedno bambino a trochu struhanej mozzarely

Odpovedz
23. jún 2021
avatar

ja pridavam lyzicu horcice a struhany slany syr (jadel z lidla), namiesto rozkov dávam cca 2 lyzice zemiakoveho skrobu

Odpovedz
23. jún 2021
avatar

mäso, koreniny, cesnak, vajce, strúhanú mrkvu alebo zemiak, syr - rožky nedávam, ak je to riedke dám za hrsť ovsených vločiek

Odpovedz
23. jún 2021
avatar
luvika
autor

Baby a keď pečiete v rúre, ešte ich obalite v strúhanke ci nie?

Odpovedz
23. jún 2021
avatar

@luvika áno, obalujem v strúhanke. Výborná a chrumkavá je kukuričná strúhanka ale zvyčajne robím v obyčajnej.

Odpovedz
23. jún 2021
avatar
luvika
autor

@mimimoje ďakujem. Sú výborné. Ale zdajú sa mi byt trolinku tvrdé. Skombinovala som rady a nedala som pečivo, miesto neho zamiakovy škrob. Pridala som lyžicu horčice, obalila v strúhanke. Dala som piecť na plech, trolinku som peciaci papier pofrkala olej. V polovici pečenia som fasirky otočila a su famózne 🙂 aj keď teda trochu chrumkavejsie, hutnejsie oproti vyprážaným, asi ten olej ich tak viac premasti. Ale super sú.

Odpovedz
23. jún 2021
avatar

@luvika aj ja ich robím v rúre, obalím len v strúhanke, potriem zľahka olejom zhora, zdola pustia tuk z mäsa. Asi v polovici pečenia otočím.

Odpovedz
23. jún 2021
avatar

Sice uz neskoro pisem, ale mozno nabuduce vyskusas tieto fasirky. Ja ich uz len takto pripravujem 😉

Odpovedz
23. jún 2021
avatar
luvika
autor

@kikusha vyzerá to zaujímavo a na konci fašírky nevyvalas v strúhanke už?

Odpovedz
23. jún 2021
avatar

@luvika nie uz netreba, zvyknem len naolejovanymi rukami sformovat fasirky a ulozim na plech. Takto nezakryte peciem, ani nepretacam 😉

Odpovedz
23. jún 2021