icon
223 / 278
Mangopohár s mascarpone krémom a kokosovou šľahačkou.
avatar

1. vrstva:
360g zrelého manga (2ks)
10g medu
3ČL cha semienok
zmixovať, naliať do pohárov a nechať stuhnúť do ďalšieho dňa

2. vrstva:
250g Mascarpone Lovilio
150g Riccota
3PL medu
90g horká čokoláda 74%-rozpustiť a primiešať ku krému

3. vrstva:
1plechovka kokosového mlieka Light (Freshona, Lidl)-odobrať z nej len tuhú zložku
a s trstinovým cukrom (množstvo podľa chuti) vymixovať na šľahačku

Na záver na sucho opražiť (za hrsť) mandle plátky a nasypať navrch. Kto chce, môže poliať zbytkom čokolády (10g).

Vyšli 4ks 180ml pohárov.

Odpovedz
4. feb 2019