@ivas7 Cesto:
250 g celozrnnej spaldovej muky
80 g kokosoveho oleja,
125 g bieleho jogurtu,
½CL pdp
½ CL soli
1 vajce
Plnka:
1 miska 125g baby spenatu
200 g light mozzarelly
200 g balkansky syr
paradajky,
3 struciky cesnaku
sol, korenie, rajcinový pretlak
3 vajicka
1,5dl nizkotucne mlieko
Postup:
Vsetky suroviny na cesto som si zmiesala v miske a miesila som dokial mi nevzniklo hladke nelepive cesto. Z cesta som vyformovala mensi bochnik, zabalila so potravinarskej folie a dala som na 30 min. do chladnicky. Po 30 min. som cesto vybrala, rozvalkala a prelozila do formy. Cesto som prstami popritlacala aj na okrajoch a poprepichovala vidlickou aby sa pri peceni nenafuklo. Takto pripravene cesto som potrela rajcinovým pretlakom s cesnakom, poukladala umyte listky cerstveho spenatu, nakrajanu mozzarellu,podrvila balkánsky syr poukladala cherry rajčiny-polovičky. Dochutila solou a korenim a zaliala rozslahanym vajickom s mliekom. Piecť pri teplote 200 st. cca 25-30 min.

Vyzera to uzasne, mozem poprosit recept? vdaka 🙂