icon
1 / 1
avatar

vyzerá to ako pohánka s makovými slížami, čo to je?😍

Odpovedz
5. nov 2019
avatar

kukurica, mak, čo ešte?

Odpovedz
5. nov 2019
avatar

krúpy?sú v tom aj ryžové rezance?

Odpovedz
5. nov 2019
avatar

Pre mna na prvy pohlad cerviky 🙂))

Odpovedz
5. nov 2019
avatar

Pohanka, mak, struhane jablcko?

Odpovedz
5. nov 2019
avatar

Správna odpoveď
@jonki

Odpovedz
5. nov 2019
avatar

Namočila som na 12 hodín pohánku, potom prepláchla vodou, nastrúhala jedno veľké jablko, pridala mak a javorový sirup. 🙂 Rýchle, jednoduché. 🙂

Odpovedz
5. nov 2019
avatar

@martina772 a surovú pohánku si jedla? nevarila si ju?

Odpovedz
5. nov 2019
avatar

Áno surovú..
Pohánka sa môže nechať aj nalíčiť a to je ešte zdravšia verzia 🙂

Odpovedz
5. nov 2019
avatar

@martina772 naklíčiť - oprava

Odpovedz
5. nov 2019
avatar

@martina772 jedavsla som rovnake preto viem 😉❤️

Odpovedz
5. nov 2019
avatar
Odpovedz
5. nov 2019
avatar

@mogaa jasne surovu. Mozes ju aj namocenu cez noc rano pomixovat. Ale odporucam tuto zelenu, hneda je termicky lupana, nie je to ono.

Odpovedz
5. nov 2019
avatar

Ešte je dobré takto namočenú pohánku napríklad rozmixovať s obľúbeným ovocím na kašu, takto surová si vlastné zachová všetky hodnotné látky

Odpovedz
5. nov 2019
avatar

ja len jablko mak med som prave dotlacila

Odpovedz
5. nov 2019
avatar

@martina772 skvely napad, musim skusit

Odpovedz
5. nov 2019
avatar

@akrajb skus aj namocenu pohanku mixnut s dozretym bananom a pridat lyzicku kakaa 😉

Odpovedz
5. nov 2019