icon
1 / 1
avatar

Ja len takto robim z vysusenych rozkov. Je ovela lepsia ako kupovana. Ale teda meliem ju v mlynceku na orechy

Odpovedz
29. nov 2025
avatar
@marca12

Ja len takto robim z vysusenych rozkov. Je ovela lepsia ako kupovana. Ale teda meliem ju v mlynceku na orechy

@marca12 ja tiez melem😉ani si nepamatam kedy som kupovala naposledy struhanku🙈😂

Odpovedz
29. nov 2025
avatar
@marca12

Ja len takto robim z vysusenych rozkov. Je ovela lepsia ako kupovana. Ale teda meliem ju v mlynceku na orechy

@marca12 mne sa nechcelo vytahovat mlyncek, tak som si "nastruhala".

Odpovedz
29. nov 2025
avatar

Ja struham na tom co ma mensie "oká".

Odpovedz
29. nov 2025
avatar

Ja nájdem doma skôr strúhanku ako suche rožky 😀

Odpovedz
29. nov 2025
avatar

Struham to v dreze🤣

Odpovedz
29. nov 2025
avatar
@13uzivatelka11

Ja nájdem doma skôr strúhanku ako suche rožky 😀

@13uzivatelka11 u nas sa vzdy najdu 2-3. Hned davam susit. Skoro raz v tyzdni takto a hned aj nastruham a do dozicky.
Inac ozaj lepsie do misky a presypat.

Odpovedz
29. nov 2025
avatar
@jarhal

Struham to v dreze🤣

@jarhal dobry napad 👍

Odpovedz
29. nov 2025
avatar

Vyskusajte smoothovac, robim v nom orechy mak aj struhanku😊

Odpovedz
29. nov 2025
avatar

Ja mam veľký kuchynsky robot na nom robim struhanku z domáceho špaldoveho pečiva. ako nejaká rarita ci co?

Odpovedz
29. nov 2025
avatar
@jarhal

Struham to v dreze🤣

@jarhal mne sa aj tak narobi z toho bordel vsade okolo tak ja tie rozky struham vo vani alebo v sprchovom😁

Odpovedz
29. nov 2025
avatar

Aj my len doma u a vždy plnú krabicu

Odpovedz
29. nov 2025
avatar

ja robím strúhanku z knackebrotu. a malý mixer (tyčový s nádobkou) mám poruke, ani by ma nehlo strúhať na strúhadle…

Odpovedz
29. nov 2025
avatar

Tak to snad kazdy vie ako sa robi struhanka. Struha sa rohlik.

Odpovedz
30. nov 2025
avatar

@natalka13 šak ešte sa to aj volá podľa toho ☺️

Odpovedz
30. nov 2025
avatar
@biba_18

@natalka13 šak ešte sa to aj volá podľa toho ☺️

@biba_18 ved hej. Za sociku struhadlo do ruky a rohliky z radiatora.

Odpovedz
30. nov 2025
avatar
@natalka13

Tak to snad kazdy vie ako sa robi struhanka. Struha sa rohlik.

@natalka13 Nemusí sa strúhať. Suché rožky vložím do vrecka poklepem tlcikom na mäso tak na drobno ako sa dá. Preosejeme a hrubšie kúsky, ktoré neprapadli sitom, použijem napr. do fašírky. Takto to ide najrýchlejšie a bez neporiadku.

Odpovedz
3. dec 2025