Ja len takto robim z vysusenych rozkov. Je ovela lepsia ako kupovana. Ale teda meliem ju v mlynceku na orechy
@marca12 mne sa nechcelo vytahovat mlyncek, tak som si "nastruhala".
Ja nájdem doma skôr strúhanku ako suche rožky 😀
Ja nájdem doma skôr strúhanku ako suche rožky 😀
@13uzivatelka11 u nas sa vzdy najdu 2-3. Hned davam susit. Skoro raz v tyzdni takto a hned aj nastruham a do dozicky.
Inac ozaj lepsie do misky a presypat.
Aj my len doma u a vždy plnú krabicu
Tak to snad kazdy vie ako sa robi struhanka. Struha sa rohlik.
@natalka13 Nemusí sa strúhať. Suché rožky vložím do vrecka poklepem tlcikom na mäso tak na drobno ako sa dá. Preosejeme a hrubšie kúsky, ktoré neprapadli sitom, použijem napr. do fašírky. Takto to ide najrýchlejšie a bez neporiadku.

Ja len takto robim z vysusenych rozkov. Je ovela lepsia ako kupovana. Ale teda meliem ju v mlynceku na orechy