
@lusilala ahojky ja som tiež amatér a robím na poťahovanie tort rozne recepty naj sa mi robí z odpalovaného cesta neni to tak sladké ako marcipán a chutí výborne čo sa týka písmenok tak vyvalkáš na tenko a dáš bud do chladu alebo trošku vysušiť aby sa s tým lepšie robilo tu máš link na lepšie vysvetlenie 🙂
http://www.tortyodmamy.sk/?q=content/vykrajovan...
myslim, ze na vykrajovanie pismenok mam trosku lepsi patent, hlavne teda sa lepsie prenasaju a netreba nechavat nic vyschnut🙂 hmota sa na tenucko vyvalka medzi dvoma vrstvami mikrotenu, potom sa silno otlaci pismenko, cele tak ako to je sa otoci dolu hlavoiu, vrchna vrstva mikrotenu sa da prec, cize pismenko budem na mikrotene a otocene spodkom k tebe, odstrani sa prebytocna hmota, pripadne sa zacisti, potrie vodou a prenesie sa pekne na tom spodnom mikrotene k torte, tam si najdes miesto, kde chces mat pismenko, otocis ako treba a pricapis, stiahnes mikroten a hotovo🙂.....dlhy opis, ale robotka je to takto fajna
nadherne cista práca mne tie pismenka nejde tak pekne vytlacit :( aku hmotu pouzivas,,dik Lucka