matka1984
17. sep 2017
92 

Čo obliecť mini pubertiačke

Zo všadiaľ na mňa číhajú malí modeli a modeločky. Cca 0-5-ročné detičky, krásne nastajlované od hlavy po päty. V skupinkách na modrom koníku alebo moje obľúbené mommyblogerky radia, čo obliecť bábätku, 2-ročnému chlapcovi či 5-ročnej škôlkarke. Poviem Vám, inšpirujú má, obdivujem ich, v dobrom tým mamičkám závidím a niekedy až tak, že na mňa idú chúťky na tretie dieťa. Ale potom precitnem do reality, kde mi odvráva moja 12-ročná slečna pubertiačka a dobre jej pri tom kontruje jej 8-ročný brat. Náš 8-ročný Maxík je futbalista a jeho vkus je špecifický. Neviem sa s ním dohodnúť, čo mu obliecť, má skrátka svoje predstavy o móde a je v tomto tvrdohlavý, ale o ňom inokedy.

Tento "článok" som chcela venovať mojej začínajúcej pubertiačke. Alex má 12 rokov a obliekať pubertiačku je trochu náročné. Našťastie je typ, ktorý neprahne po značkách, zatiaľ jej stačia namiesto conversiek obyčajné číny alebo náhrady z iných obchodov. Ale v tomto veku rýchlo deti rastú, o nohách ani nehovorím, celkovo sa im mení postava, a tak treba oblečenie kupovať nielen, ako sa menia ročné obdobia či trendy, ale aj ako "dieťa" rastie.

Čo na sezónu jeseň/zima

U nás mám rozdelené veci na doma, do školy/do mesta a niečo sviatočnejšie na príležitosti.

Spodné prádlo

Spodné prádlo tzv. lambady kúpite celkom dobré v H&M, Lindex, ale aj v Pepcu. Ponožky sa mi osvedčili kupovať viac-kusové balenia z NEXT, Lindex, niekedy aj z Pepca vezmem.

Na doma - je najjednoduchšia kategória, tu veľmi vymýšľať nemusíme. Stačí, aby ste mali prichystané pre pubertiačky tričká s dlhým rukávom, tričká s krátkym rukávom, tepláky, legíny a mikiny. Ideálne, ak môže po niekom dediť, po staršom súrodencovi, sesternici

Základné kúsky pre Alex na jeseň sú jedny pohodlné jeansy 

Začni písať komentár...

Odošli