icon
1 / 1
avatar

mňááám..ako robíš..😉

Odpovedz
2. máj 2018
avatar

@dzjanetta mliečko, špaldová kaša - uvaríš kašu klasicky, ale redšiu... a do takej uvarenej hneď dám mrazené lesné ovocie, pred podávaním polejem medom, javor. alebo ďatlovým sirupom, podľa toho, čo máš....... ak chceš, môžeš si ju rovno aj ochutiť kakaom alebo kokosom, premiešať, a máš zas inú príchuť ... najlepšia teplota, keď si nosím do práce, dám rovno do uzatvárateľnej misky, ovocie sa rozmrazí, kým prídem do práce (hodina) a aj mi zostane mierne teplá ....... alebo si daj čerstvé, prípadne rozmrazené ovocie ... alebo ju priprav do hlbšej misky a prikry tanierom na 10 minút, v tej horúcej kaši sa ovocie rozmrazí a zostane aj teplá

Odpovedz
2. máj 2018
avatar

@matka1984 dakujem🍀

Odpovedz
2. máj 2018