Krásne ich máš!
@katarinkamt 😘❤️
@sumienka242 dajú sa jesť aj hneď, je to krehké cesto, aj na druhy deň. Jedli sme už aj tak aj tak. Pokiaľ nie je krém príliš vodnatý. Ale pre mňa najlepšie najčerstvejšie 1. A 1.deň
@sumienka242 prvý a druhý deň som chcela napísať 😀
@sumienka242 mala by sa plnit tesne pred podavanim (hodinku, dve) lebo cesto navlhne a potom je to take zuvackove. Ako je chutna aj na druhy den ale najlepsia je cerstva 😊
@annemari1995 vďaka 😘
@annemari1995 ako píšeš, najlepšie prvý deň, keď sa naplnia, ale aj dnes na prijímaní, teda druhý deň mali úspech a všetkým veľmi chutili... Trochu zmena pre viacerých, zdalo sa im veľký koláčik, ale tým, že cesto je krehucke, ľahké, plnka a ovocie tiež, tak zvládli zjesť v pohodicke a pochvaľovali si, nabalila som im ešte aj domov❤️❤️❤️
Mne sa naprvykrat nevydarili.neviem kde chyba.susila som dva plechy naraz v teplovzduznej na 70 C.pod kazdou sa mi spravila "mlacka" akokeby cukor sa roztopil.susila som 2-3hod.su take tvrde ze hlavu rozbijem.cakam navstevu 25 ludi.ked naplnim zmaknu?este neplnene.az sa bojim.ci nemam upiect piskotu a mascarpone dat na vrch.
Upiekla piskotu a dala mascarpone krem na vrch.tie pavlovky akokeby mi zkaramelizovali.aj ten vyteceny cukor sa natahoval okolo nich a stale boli makke vo vnutri.nie su dokonale chutovo ako som uz jedla ale tie moje som dve davky naplnili.jedna davka je do kosa.ani neplnila.robila som tri davky.ked sim dala jeden plech o.k. ked dva naraz tak akokeby sa vobec nesusili a velka vlhkost v rure..





👍krém aký si dávala?