@frederika1123 preto, že zázvor stojí pár centov treba nim plytvat? Véd keď ho niekto pravidelne pri chorobe používa napr do čaju alebo ho je s medom je určite lepšie si ho takto zmraziť ako vyhadzovať a kupovať zakaždým nový 😊
@aayka ja som iba napísala že to porovnanie s masom bolo dosť zvláštne ...tým som chcela povedať že skôr spotrebujeme celý zázvor ako mäso z jednej svine napr . Aj škoda by bola určite väčšia 🙂 preto sa mrazi 😀 nič viac nič menej 😏 mne je inak úplne jedno kto čo robí ja som to ani nepísala autorke ale k tomu dosť blbemu prirovnaniu ...
Och zeny, obycajna otazka a hned rypete. Vobec som to nemyslela v zlom, len som o tom este nepocula, tak ma to zaujalo.
Nechapem co je zle na tom, ked sa niekto opyta preco to druhy robi inak. Mozno vy mate o sebe predstavu ze ste dokonale, ja teda nie. Preto sa rada necham inspirovat ked ma niekto nejaky grift, alebo ked ma lepsi sposob ako ten moj. Takze treba pouzit otazku “preco”, lenze tu na MK ked to niekto pouzije uz je to staranie sa, pitvanie a pod. 🙄
Ahoj to je len nastrúhany a potom poukladaný do formiciek?chcela by som urobiť pre mm on používa často tak nech má vzdy poruke dakujem😊
@evulienka26 áno, len nastruhany (ja som v nutribulete mixovala s trochou vody) a vo formickach, po zamrznutí vyberies z formy a môžeš skladovať v miske alebo sáčku

A co potom z neho? Do varenia,ci caj?