icon
1 / 1
avatar

Aj ja mrazim veľa aj maggi a zeler.vnatku 🙂

Odpovedz
16. júl 2019
avatar

Ja tiez takto davam aj vegetu, kopor, dokonca aj medvedi cesnak😉

Odpovedz
16. júl 2019
avatar

Aj jaaa, a aj kôpor. Vychytavka je to dat do nadobiek na ľad a ked sa to zmrazi tak dat spolu. Potom už len hádžem rovno kocky a nemusím sekacikovat celú vnat😁

Odpovedz
16. júl 2019
avatar

@tatkacigerova
@romiada
@minuskad Dievčatá, aj ja, vegetu, kôpor a aj medvedí cesnak som už dávala. A skúšala som aj do nádobiek na ľad dávať, aj zázvor napr., ale teraz som to potrebovala šup-šup do mrazničky❄ ešte bude príležitosť 😉

Odpovedz
16. júl 2019
avatar

@matka1984 ja mam taku vňať z 2017 ešte v mraze, lebo len bordel z toho je. Keď to kuskujem 😁

Odpovedz
16. júl 2019
avatar

@minuskad ja do toho načriem buď lyžičkou alebo rukou odhadom, hodím do polievky, nemám z toho žiadny neporiadok... ale je pravda, že tie kocky sú praktickejšie 👍

Odpovedz
16. júl 2019
avatar

@matka1984 a nechavas to troska povolit ? lebo mne to lyzickou nejde, len nozom a potom je to vsade:D

Odpovedz
16. júl 2019
avatar

@minuskad asi si mala na tom moc vody,ja som poriadne vysusila a potom dala zamrazit a pekne vyberiem bez bordelu

Odpovedz
16. júl 2019
avatar

@enya00 mne ju mamka nasekala na stroji, takze asi vela pustila vody alebo co, lebo je to ako kamen. ale na dalsi rok som to tiez na stroji sekala aj ja ale podavala do tych nadob a len vyberiem a hodim. minule som uz nervy chytala,lebo treba minut aj tu dvojrocnu :D

Odpovedz
16. júl 2019
avatar

@minuskad ja ju umyjem v sitku, nechám odkvapkať od vody aj pár hodín, nasekám, tak ako vidíš v miske, nie úplne nadrobno a pekne sa mi to oddeľuje

Odpovedz
16. júl 2019
avatar

Aj ja pekne nakrájam a super pekne sa mrvi🙂

Odpovedz
16. júl 2019
avatar

@matka1984 presne...do formiciek na lad....to len supnem pri vareni polievky petrzlen ako poslednu ingredienciu...ako lad do pohara whisky 😉

Odpovedz
16. júl 2019