icon
1 / 1
avatar

Na vrch sa nedáva takáto liata tam sa dava potwhovka roztopiť a za farbiť, v cukrárni som to nenávidela lebo som to robila 2 roky to isté. 🤦‍♂️

Odpovedz
10. máj 2020
avatar

@cucoriedkafiha vrch je už len improvizácia, lebo ma rozculovala ta karamelova šľahačka... Dvakrát som robila a zle,...tak už vrch som len karamel zmiešala s troškou mlieka a prášok. Cukrom, ale len tak od oka

Odpovedz
10. máj 2020
avatar

@cucoriedkafiha moja sestra robi veterniky domace roky rokuce. A dava navrch cukor s troskou vody a do toho prida karamel,ktory -vsetok neda do karamelovej plnky a teda este som nepocula,ze by niekto povedal na jej veterniky inak ako vynikajuce.

Odpovedz
10. máj 2020
avatar

@misenka3 áno, presne tak sa to aj robí, že časť karamel sa zmieša s práškovým cukrom a s trochou vody alebo mlieka... Ale sestra už vie pomery všetko, má ich už od pečených 😉❤️. ja som ten vrch už len od oka, aj keď tieklo, nevadilo mi, lebo už som nechcela stráviť v kuchyni večnosť, keďže slahackovy krém nie a nie spraviť... ❤️ Na budúce bude lepšie 😉❤️

Odpovedz
10. máj 2020
avatar

@matka1984 ja neuveritelne lubim tu karamelovu plnku. Pre mna netreba ani veternik. Mne staci ta plnka. Ale zaciatky boli tiež ťažké u sestry ale teraz uz aj so zavretymi 👀

Odpovedz
10. máj 2020
avatar

@matka1984 Ahoj, ja do veterníkov nedávam karamelovú šľahačku, ale karamelový krém (pudingovo maslový z karamelového pudingu) a na to obyčajnú šľahačku, len osladenú vanilkovým cukrom. Efekt je ten istý a máš to bez nervov. 😉

Odpovedz
11. máj 2020