icon
1 / 1
avatar

Vyzerá výborne

Odpovedz
23. jún 2020
avatar

@elly11 Ďakujem ❤

Odpovedz
23. jún 2020
avatar

Len tie stonky sa tam nehodia🙂

Odpovedz
23. jún 2020
avatar

@janalehotska mne sa tam práve páčia, som sa inšpirovala u jednej cukrárky, schválne som ich tam nechala😉😘

Odpovedz
23. jún 2020
avatar

Môžem poprosiť recept ďakujem

Odpovedz
23. jún 2020
avatar

@matka1984 len si zoberte, že ich dáte dakomu na tanier, predstava, odtrhat ich, pre mňa nič moc🙂

Odpovedz
23. jún 2020
avatar

@janalehotska odtrhat stopku je jedna vec, mne príde úplne cez čiaru niekde na návšteve vypluvat kostku... Ale vyzerá to pekne, len za mňa nepraktické, ja všetko odkostkujem 🙈

Odpovedz
23. jún 2020
avatar

@janalehotska
@dominika86 to už je vec názoru, mne by to nevadilo, ocenila by som ten vzhľad. na torty sa bežne dávajú kvety, ktoré sa nejedia, jahody so zeleným a iné všeličo 😉😘 ale každý sme iní, rešpektujem vaše názory 👍

Odpovedz
23. jún 2020
avatar

@denkapauerova pošlem podvečer

Odpovedz
23. jún 2020
avatar

@denkapauerova Korpus na tart
250g hladkej múky
80g práškového cukru
100g studeného masla
2 žĺtky
1 vajce
štipku soli, a štipku prášku do pečiva
vymiešame cesto, ktoré necháme odpočinúť 30 minút v chladnicke vo fólii. potom vyberieme, vyvaľkáme a povtláčame do formy na tart cca 27-30cm, poriadne popicháme vidličkou, zaťažíme papierom so suchou strukovinou, a pečieme 10 minút na 180st., potom dáme dole strukovinu a pečieme ďalších cca 10minút, ako vám pečie rúra.

Náplň: 250ml slahacky, 250g čokolády tmavej necháme zovrieť do bodu varu a odstavíme od ohňa, miešame dohladka,kým sa čokoláda úplne neroztopí, zmes vychladíme (ak sa dá aj do druhého dňa) - ja som vychladila v taniere s ľadom a potom som šupla na chvíľu do chladničky. Na záver k zmesi prišľahať 250ml šľahačky, mixovať maximálne 2 minúty, aj menej

Odpovedz
23. jún 2020