icon
1 / 1
avatar

Recept nájdeš na stranke Kamily Magalovej - tajomstvo mojej kuchyne. Raz tam piekol tuto torticku priamo jej vyrobca.

Odpovedz
9. sep 2016
avatar

Recept nájdeš v mojom blogu medzi príspevkami...ja fakt vyborny

Odpovedz
9. sep 2016
avatar

ja robim iba korpus a plnka, korpus 6vajec, 80gr cukru/original je 140/, 140gr letho maku.
zltky s cukrom do biiela, pridat mak, bielka a piect na 170st cca 40min.
plnka original je maslo, zltko,cukor,mak uvareny s mliekom, my davame tvaroh, med,mak, polku mascarpone alebo bez.

Odpovedz
9. sep 2016
avatar

jo a korpus niekedy potrem malinovy, dzemom

Odpovedz
9. sep 2016
avatar
mgfox
autor

@natalka13 celý mak že?

Odpovedz
9. sep 2016
avatar

mlety,pozor niemtore kupovane pomlete su s cukrom. my robime odlachcenu verziu, toho cukru a masla je v originali vela. naj krem je z ricotty,trocha cukru,maku a sekanych visni.

Odpovedz
9. sep 2016
avatar
mgfox
autor

@natalka13 dakujem😘

Odpovedz
9. sep 2016
avatar

Super.🙂 .môžem ho upiecť. Je to úžasný koláčik.🙂

Odpovedz
9. sep 2016
avatar

Presne aj moj najobľúbenejší a milujem ich levanduľove kapučíno 👍🏻😭😄😝

Odpovedz
12. sep 2016
avatar
mgfox
autor

@nuty to som ešte nemala musím si dať 😉

Odpovedz
12. sep 2016
avatar

Tak tento si skúšam dať a potom upiecť, vyzerá fakt dobre.

Odpovedz
13. sep 2016