icon
1 / 1
avatar

Všetky jasminove ryže zatiaľ co som varila majú svojsky pach..moj otec sa ma pýtal ci mam doma myši ze to tak smrdi😂..no ale za tu chuť to stojí 😊

Odpovedz
9. jan 2017
avatar

Ja kupujem len tuto.ona ma taku inu aromu ako slovenska.zelenu Name radi ale fialovu nemozem kvoli tej inej voni....😉

Odpovedz
9. jan 2017
avatar

Ja ju používam a často ak nechceš aby smrdela tak buď uvar v bujone alebo kvapni niekoľko kvapiek citróna do vody v ktorej ju budeš variť

Odpovedz
9. jan 2017
avatar

ja používam iba túto , dobre ju premyjem nechám odkvapkať, opražím na kokosovom oleji, zalejem 1,5x vody a dusím pokiaľ sa ryža nezmäkne asi 10 minút

Odpovedz
9. jan 2017
avatar

Ja som sa zlakla ze mam plast čo davali v spravach že urobili podobninu ryzu ale z plastu...A fakt to smrdí jak myši keby som mala doma...😅 Už ju papam a není to zlé 😉

Odpovedz
9. jan 2017
avatar

@nadu_lka
@michhaela aj moja prva reakcia bola ze mam v ryzi mysacince....bola este posypana ciernym sezamom 😀 ale ma svoju vonu...

Odpovedz
9. jan 2017
avatar

@adulka07
@dankagirl Vyskúšam vas recept ako to bude chutiť, zle to není ale ten smrad...Ešte uvidím či chlap to zje bo on cíti aj nemožné 😅

Odpovedz
9. jan 2017
avatar

Však normálna dusená ryža,. Dá sa zaliať aj vývarom ,. Alebo keď dávam len horúcu vodu tak dám jednu malú cibuľku v celku do stredu hrnca,.Keď je ryža hotová cibuľu vyhodíme,. Môj muž už inú ryžu neje a zje ju aj syn

Odpovedz
9. jan 2017
avatar

Ja sice nie tuto ale zboznujem jasminovu ryzu. Pre mna skor vonia 🙂 a hlavne aj lepsie chuti ako klasicka.

Odpovedz
9. jan 2017
avatar

ona je perfektna a neni sanca ju 'prevarit' a 'polepit'

Odpovedz
9. jan 2017