nakrajas cibulu na vacsie kusky, das varit, odstavis, potom nasypes majoranku a nechas chvilku luhovat, precedis a mozes dochutit aj medom
cvilku, mozno 5minut
@moniqueke
@hedviga1
@skippy7 Baby, normálne som dala do hrnca vodu, nakrájala si cibuľu na také klasické - ani malé ani veľké, nechala chvíľu variť sa - ono sa voda potom jemne sfarbí a budete cítiť takú klasickú arómu "cibuľového čaju".... Odstavila som, pridala majoránku, nechala chvíľku postáť a už len zliala cez sitko...a teda chuť to nemá bohvie akú to je pravda a aj napriek tomu, že cukor doma skoro vôbec nepoužívame, tak toto som ocukrovala a keď vychladol, tak som tam naliala aj citrón a ja mám k tomuto čaju z detstva obrovský odpor ale ku podivu to bolo celkom fajn - prerazil to cukor s citrónom a jediné čo mi nerezalo bola tá vôňa, ale chuť v pohode.... Držím palce, nech aj vám zaberie <3
@monitta
@kriketa fenikel akože sušený sáčkový?
@minimidimaxi ano ale semienka, dat polievkovu lyzicu varit spolu s cibulou na 10 minut a potom pridat cajovu lyzicku majoranky a povarit este 5 minut
@kriketa dakujem moja, a to semienka feniklu normalne v obchode zoženiem?
@minimidimaxi ano skus, my sme v piestanoch mali prirodnu lekaren, tak tam som to kupovala ja
@minimidimaxi ja kupujem fenikel u nas v jednote medzi korenibami to maju
Ta cibula ma ist aj so supkou ci bez?? Inak, mozem tento recept pridat do jednej skupiny? Rada by som robila osvetu :-d
@marionmarion bez supky
@marionmarion bez šupky a samozrejme že môžeš 🙂
@minimidimaxi dakujem 🙂

veru najlepsi, aj mne vzdy pomohol.