Mohla by som Vás poprosiť o radu ako uvariť skvelú čínu? Aké korenie a omáčky použiť? Kde kupujete rezance? Najviac mi chutia udon. Prípadne fotka , alebo link pomôže. Ďakujem
Ja robievam túto,treba dodržať všetko ako v recepte, je vynikajúca a rezance dávam ryžové. Udon som kedysi kúpila v Lidl, ale len cez ázijský týždeň.
Neviem co konkretne myslis pod "dobrou cinou" ? Lebo napr. aj udon rezance su japonske
. Ak myslis aziju (ale taku tu ozajstnu
), tak vo vseobecnosti, tak odporucam napr. knizku nizsie, zavedie ta k zakladom. Potraviny kupujeme vo Foodlande, bud priamo v predajni v BA alebo maju aj dovoz.
@oceanahory cina je cokolvek, co obsahuje sojovu omacku a arasidy
mne chuti skor vietnamska kuchyna, thajska tiez...japonska super (okrem sushi)...cisnku velmi nepoznam a to, co poznam, to mi nechuti
kupujeme priamo u v špecializnovnaých predajniach, blava, ostrava brno kam ideme zrovna tam nakupime ale aj cez net sa dá
a skôr vietnamsku kuchynu varime, máme doma tuto knihu https://www.bux.sk/knihy/791113-spetka-chili.html