
Usmialo sa na mňa šťastie, testovala som tri druhy mäsa od Slovenskej farmy z BILLA
Na monitore sa mi objavilo info, ide sa testovať mäso od Slovenskej farmy z BILLA.
Sprvoti som tomu nedala na váhe, zavrela počítač a fungovala vo svojom každodennom kolotoči okolo detí, varenia a "udržiavania" domácnosti.
Zrazu mi bliklo, však to je celkom zaujímavá myšlienka, daj tomu šancu. Otváram počítač, posielam o sebe info, pridávam fotky receptov a hneď si dávam predsavzatie, že ak ma vyberú, vyskúšam konečne upiecť bravčové mäso s feniklom a ďalšie mäsové recepty, ktoré nevarím bežne.
O pár dní dostávam správu, že som jedna z desiatich, ktorú si vybrali na testovanie. Juchuuu, moc sa teším 🙂 Následne na to príde balíček z BILLA poukážkami a moja radosť je ešte väčšia.
Napíšem si nákupný zoznam a idem veselo do BILLA, mám v pláne začať s kuracími prsiami a hovädzím staekom. Bol to však môj optimistický plán, realita bola úplne iná. V BILLA Pezinok nenachádzam ani kuracie prsia, ani hovädzinu. Improvizácia ma dohnala k zakúpeniu kuracích horných stehien a k "oprášeniu" receptu, ktorý som naposledy kuchtila pred viac ako desiatimi rokmi.
Otváram balenie kuracích horných stehien, mäsko ma príjemne prekvapilo ako vzhľadom tak aj vôňou, vytešujem sa pri varení a neviem sa dočkať večere. Zhodou okolností nám v ten večer vyšla romantická večera (ktorá je skôr rarita). Dávno sme si tak nepochutnali na jedle a to ticho, ktoré sprevádzalo našu gurmánsku večeru...
Ako spravím číru cesakovú polievku? Mám kurací vývar.
Ďakujem za osvečený recept 🙂
