Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    mirkave
    28. jún 2018    Čítané 459x

    Testovanie Savo gel bez chlóru na pranie

    Hmmm... Testovanie? Vždy som to chcela skúsiť. Testuje sa hocičo, ale testovať gél na pranie? To je sen každej matky 😉 . Mala som šťastie, že má vybrali.

    Testovanie mohlo začať... a aj začalo. Zohnať špinavé prádlo v 7 člennej rodine nie je žiadny problém. Len čo doperie posledná práčka, tak hneď večer je kôš na prádlo zas naplnený. Prala som skolkarovi, pubertackam, puberťákom, chlapovi, mne, špinavé montérky + robotné tričká, uteráky, handry na riad, návliečky... A aj nejaký ten plyšák sa prikmotril do prania 🙂 . Ako píšem - nie je problém zohnať prádlo na otestovanie nového gélu.

    Ako prvé má zaujala krásna vôňa. Áno, aj ja si spájam Savo so silným smradom. Ale toto? Tento gél naozaj krásne sviežo vôní. Aj po vytiahnutí z práčky. Vôní a vyperie.

    Trávové a blatové rifle zvládlo Savo bez chlóru bezproblémov. Netrebalo prepierať v rukách,ani zvlášť program nastaviť. Klasika 40° a na rifliach nebol anilen náznak blata a trávy.

    Pubertálne prepotené tričká tiež nie sú žiadny problém. Špinavé montérky a pracovné tričká sú mäkké, voňavé a čisté. Opraté k spokojnosti hneď na prvýkrát.


    Jedno malé bezvýznamné mínus, ktoré som registrovala hneď od prvého použitia, bolo ... no vlastne nebola, odmerka. Našťastie mám nejaké doma, tak som jednu určila pre Savo. A ešte by to chcelo pribaliť niekoho, kto prádlo roztriedi, dá prať, povešia a potom aj poskladá a uloží na miesto 😉 . Ale zatiaľ to zvládame aj bez takýchto vylepšení. Hlavne predsa je, aby bolo biele biele, tmavé tmavé a aby farebné zostalo farebným 🙂 .

    Prádlo je čisté, voňavé, čisté, čisté a čisté. A o to pri pracích géloch ide.

    Čiže ja Savo bez chlóru na pranie vrelo odporúčam. Pre moju rodinu a naše špinavé prádlo dopadol test na 1* .