Dobrý večer ..dievčatá potrebujem recenzie rady skúsenosti 😊 chcem s manželom aspoň na noc dve vypadnúť niekam do wellnessu 😊 chcem mu to dať ako dar…poraďte prpsim kde je pekne aj cenovo dostupné 😊 ďakujem 🙏☺❤

My sme boli v dolnej strehovej pred mesiacom. Hotel aquathermal. Velmi sa nam pacilo 😊

8. mar 2022

@jaama prosím a kde sa to nachádza ta Strehová ?konkretnejsie pri akom meste ?😊dakujem

Družby v Jasnej. Za mňa naj,čo sa wellnessu týka 🙂

Horizont Stara Lesna 👌🏼

8. mar 2022

@jaama ďakujem …chcela som to rezervovať len tam sa hneď plati rezervácia 🙈 neviem ako presne manžel bude doma keďže robí vonku a stále sa im to meni …
    Myslíš že sa dá aj nejak na mieste potom platiť ?
    Keď sme boli v AquaCity Poprad hak sme platili ba mieste a rezerváciu sme mali nezáväznú …
    Inak sa mi to pozdáva to uvytko aj wellness 😊

8. mar 2022

My sme platili na mieste ked sme odchadzali. 😊 Necakane sa nam podarilo volno stvrtok piatok. Tak som vo stvrtok rano okolo 8smej zavolala na recepciu ci by mali volnu izbu alebo teda pobyt pre dvoch dospelych plus 5 rocne dieta s welnesom v cene. Povedali cenu ja som im povedala ze o 12stej sme u nich..naranajkovali sme sa doma, pobalili par veci a isli sme 🙂 mali sme v cene balicka aj polpenziu. Vyšlo nas to na cca 250e, presnu sumu si nepamatam . Na obed sme chodili tam do restauracie. Ja som nasla inak pobyt u nich na zlavomate, nk po telefonate mi dali este lepsiu cenu 😊

8. mar 2022

@jaama no super tak potom skúsim zavolať či sa to dá ☺️ Viem že Poprad som tiež tak mala ☺️ Nájdem číslo a volám ☺️ Ďakujem krásne ❤

8. mar 2022

maximus brno, grandhotel praha lomnica

Zlatý kľúčik Nitra

Ďakujem baby 😊