Šalát z jačmenných krúp s tofu, zelenou fazuľkou a cviklou
mishell_1
autor@karabashka nielen vyzera, ale aj je 🙂
Odpovedz
30. apr 2014
mishell_1
autor@karabashka
jacmenne krupy
tofu
zelena fazulka
cvikla
jarna fazulka
olivovy olej
kurkuma, bazalka, korenie
Jamenne krupy som si dala na par hodin namocit, potom som ich varila v osolenej vode asi 15 minut, kym neboli makke. Nakrajala som si tofu, cibulku, fazulku a vsetko oprazila v panvici na olivovom oleji. Ochutila som to bazalkou, kurkumou, vdaka ktorej sa tofu sfarbilo pekne do zlata. Pridala som uvarene krupy a vsetko premiesala spolu v panvici. Nakoniec som este pridala cviklu, ktoru som si uvarila zvlast aby mi to neofarbila. Jednoduche, rychle a vyyborne 🙂
Odpovedz
30. apr 2014

toto vyzera veľmi chutne