icon
50 / 69
Šalát z jačmenných krúp s tofu, zelenou fazuľkou a cviklou
avatar

toto vyzera veľmi chutne

Odpovedz
30. apr 2014
avatar

@karabashka nielen vyzera, ale aj je 🙂

Odpovedz
30. apr 2014
avatar

@mishell_1 môžeš mi prosím presny postup napísat? alebo ak máš link na recept? diky

Odpovedz
30. apr 2014
avatar

@karabashka
jacmenne krupy
tofu
zelena fazulka
cvikla
jarna fazulka
olivovy olej
kurkuma, bazalka, korenie

Jamenne krupy som si dala na par hodin namocit, potom som ich varila v osolenej vode asi 15 minut, kym neboli makke. Nakrajala som si tofu, cibulku, fazulku a vsetko oprazila v panvici na olivovom oleji. Ochutila som to bazalkou, kurkumou, vdaka ktorej sa tofu sfarbilo pekne do zlata. Pridala som uvarene krupy a vsetko premiesala spolu v panvici. Nakoniec som este pridala cviklu, ktoru som si uvarila zvlast aby mi to neofarbila. Jednoduche, rychle a vyyborne 🙂

Odpovedz
30. apr 2014
avatar

@mishell_1 dakujem...tak to je tou kurkumou tak pekne sfarbené..este raz diky 🙂

Odpovedz
1. máj 2014