icon
54 / 69
Špaldové slimáky so syrom a špenátom
avatar

vyzera to dobre a recept by sa nenašiel?

Odpovedz
30. apr 2014
avatar

aj ja by som poprosila recept,

Odpovedz
1. máj 2014
avatar

recept?

Odpovedz
1. máj 2014
avatar

@lunamati
@nessinka
@18lenussa

cesto:
250g spaldovej muky ,
150ml (rastlinne) mlieka,
1 vajce,
1/2 drozdia,
0,5dcl olivoveho oleja,
cajova lyzicka soli a cukru

plnka:
priblizne 1/3 mrazeneho spenatoveho pretlaku,
cesnak,
150g kuracej sunky (nemusi byt),
150g nastruhany syr

Pripravila som si cesto, nechala vykysnut a rozvalkala som ho na obdlznik.
Mrazeny spenat som si oprazila na olivovom oleji a pridala som donho roztlaceny cesnak. To som pouzila ako zaklad na cesto, na to som poukladala sunku a nakoniec nastruhany syr. Zrolovala som to a nakrajala na priblizne 2cm pasiky, poukladala na plech, na vrchu som ich potrela este vajickom a piekla som v rure asi 25 min na 170 stupnov.
Dobru chut 🙂

Odpovedz
1. máj 2014
avatar

ooo aj toto vyzera fajnovo🙂

Odpovedz
2. máj 2014
avatar

už som si recept odpísala a vyskúšam 🙂 vďaka...🙂

Odpovedz
2. máj 2014
avatar

@ddanuskaa urcite skus, budem drzat palce, aby sa podarili a chutili aspon tak dobre ako mne 🙂

Odpovedz
2. máj 2014
avatar

vyzeraju uzasne skusim aj ja.. akedy je to najvhodnejsie jest ako obed alebo olovrant?

Odpovedz
5. jan 2015
avatar

@lucynka44 je tam vela muky = sacharidy, takze ak ti ide o nejake chudnutie tak najlepsie co najskor pocas dna, moze byt aj na obed, ale na vecer uz radsej nie, a samozrejme s mierou 🙂 aj ked je tam zdrava muka, stale je to kaloricka bomba

Odpovedz
5. jan 2015