icon
1 / 1
avatar

MOZEM POPROSIT RECEPT?

Odpovedz
19. dec 2014
avatar

je nieco naco si treba davat pri nich pozor ?

Odpovedz
19. dec 2014
avatar
miskata
autor

@99deni vôbec sú úplne jednoduché 🙂

Odpovedz
19. dec 2014
avatar

Myslíš, že by vadilo ak som pri tom obaľovaní použila trstinový cukor? Biely nemám doma, nepoužívam ho

Odpovedz
19. dec 2014
avatar
miskata
autor

@jarmilka86 ani my,, ten som použila aj ja a úplne v pohode 🙂

Odpovedz
19. dec 2014
avatar

@miskata DAKUJEM

Odpovedz
19. dec 2014
avatar

@miskata cestičko je už v chladničke, chutí super už sa neviem dočkať hotových koláčikov,,

Odpovedz
21. dec 2014
avatar
miskata
autor

@jarmilka86 super teším sa,sú fakt suprové a teplé eňoňuňo 🙂 potom sa pochvál s fotkou.

Odpovedz
21. dec 2014
avatar

@miskata no nie je čím sa chváliť :( chuťovo sú vynikajúce, ale nabudúce musím na ne dostať viacej cukru lebo na niektorých sa mi počas pečenia uplne roztopil. Ale pekne popukali, aj korku majú len nie sú všetky krásne bielunké,, nevadi na prvý krát som spokojná 🙂

Odpovedz
21. dec 2014
avatar

Pomoooooooooc zeny vybrala som cesto po 3hodinach z chladnicky a cesto je uplne tvrde 🙂))))))))))

Odpovedz
23. dec 2014
avatar
Komentár bol odstránený
avatar
miskata
autor

@krisvi a ako si dopadla? Veď za chvíľu ti muselo zmäknúť, ako si ho vytiahla. Ja som ho mala asi 45 minút v mrazáku a bolo akurát.

Odpovedz
23. dec 2014
avatar

Musela som ho dat do mikrovlnky odmrazit :-P a ake maju.but tie kolciky lebo ja ich mam tak dost tvrdez vonka?ale inac su dobre chutovo.

Odpovedz
23. dec 2014