icon
1 / 1
avatar

Vyzerá úžasne, môžem poprosiť recept?

Odpovedz
8. máj 2021
avatar

Mňam 🤤

Odpovedz
8. máj 2021
avatar

Mozem aj ja pekne poprosit recept🙏❤dakujeeem

Odpovedz
8. máj 2021
avatar

Waaaaau!!!

Odpovedz
8. máj 2021
avatar

tak toto ja môžem 👏

Odpovedz
8. máj 2021
avatar

Mnaaaaam 😍😍😍

Odpovedz
8. máj 2021
avatar

hmm.keby mi niekto upiekol

Odpovedz
8. máj 2021
avatar

Krasna , super!

Odpovedz
9. máj 2021
avatar

Krasna je, to si len pridala mak do kremu?

Odpovedz
9. máj 2021
avatar

@denisah1
@adkat13 ďakujem pekne💕recept napíšem☺️

Odpovedz
9. máj 2021
avatar

@lady083 ďakujem🌸áno😊

Odpovedz
9. máj 2021
avatar

Receptik si prosím 🥰

Odpovedz
9. máj 2021
avatar

Waaaau 💕👌

Odpovedz
9. máj 2021
avatar

@adkat13 ako sa to kraja ?

Odpovedz
9. máj 2021
avatar

@31majka12 odkiaľ to mám vedieť? 😉

Odpovedz
9. máj 2021
avatar
Odpovedz
9. máj 2021
avatar

@adkat13 tak ked si prosite recept ...tak sa v peceni zrejme vyznate...

Odpovedz
9. máj 2021
avatar

Na 3 pláty,forma 24 cm potrebujem:
7 bielok,350g krup.cukru,1PL škrobu(zlatý klas),1ČL vinného octu
Bielka izbovej teploty si začnem šľahat na nižších otáčkach a postupne pridávam cukor,potom pridám na najvyššie otáčky a šlahám do poriadne tuha cca 12-15min..keď s mi šľahá sneh nakreslím si na papier na pečenie kruhy,otočilm smerom dole na plech a nanesiem rovnomerne vo veľkosti kruhov sneh..rúru predhrejem na 250st teplovzduch a po vložení plechov stiahnem na 90st,suším 90 mím. a nechám potom ešte dosušit v rúre do vychladnutia..
Malinovo jahodové pyré:
Mrazené maliny a jahody si s trochou cukru prevarím,precedím a rozmixujem ponorným mixérom.
Krém:500g mascarpone,500 ml smotany,práš.cukr podľa chuti,mletý mak podľa chuti..
Smotanu si s mascarpone a cukrom vyšlahám do tuha a primiešam mletý mak..
a už len vrstvím-snehový korpus,makový krém a naň nanesiem pyré,ďalší korpus a zopakujem-krém ,pyré a korpus,na vrch tiež nanesiem krém ,ozdobím a hotovo..
Pavlovky plním a dokončuje v deň odovzdávania;)💕

Odpovedz
9. máj 2021
avatar

@31majka12 normálne ako tortu😉snehové pláty navlhnú takže to ide dobre😊

Odpovedz
9. máj 2021
avatar

@miuska66 ahoj. Prosím o radu. Manželovi idem piecť túto tortičku. Už som ju raz piekla a bola proste úžasná, ale nepamätám si či so ju robila deň vopred a pod.... Teraz tortu berie do prace tak nechcem, aby sa čosi pokazilo. Moja otázka znie. Môžem upiecť pláty deň vopred? Ako skladovať je najlepšie?? Oni tu tortu budú zrejme jest už doobeda... Môžem teda naplniť uz večer a do rána bude OK?? "tuším tá moja prvá trošku na druhý deň "slzila",ale to bolo iba pre nás doma tak som to nejako neriešila.... Ďakujem vopred za rady! 😉 P. S. Trochu mi popukala, vieš prečo? 🙊

Odpovedz
25. máj 2021
avatar

@andula77 ahoj, tortička je perfektná👌🏻😍áno korpusy si možeš upiecť deň vopred-deň pred podávaním,skladujem ich na plechu ako som upiekla prikryté len papierom na pečenie,aby som zbytočne s nimi nemanipulovala a nepolámali sa..ja osobne si tieto pavlovky aj tortičku aj mini plním v deň odovzdávania alebo papania;)je to najlepšie,teda ak v sobotu okolo 8-9-10.00 odovzdávam tak si privstanem naplním a ozdobím,krém si však už urobím večer;)ako možeš naplniť aj večer ak to berie manžel skoro ráno,ale bude taká zmaknutejšia viac,ja preto to mám radšej úplne čerstvo...praskanie môže byť vyššou teplotou sušenia,ak suším naraz viac plechov je potrebný teplovzdušný ohrev/ventilátor pri teplote 90st 1,5h,ak plechy po jednom,tak klasicky ohrev vrch aj spodok 95st 1,5h,nechávam ešte vo vypnutej zavretej rúre do vychladnutia..

Odpovedz
25. máj 2021
avatar

@miuska66 juj, ďakujem za rýchlu odpoveď! Si zlatá! 😉 😘 Ak nebudem mať náladu, istí to iná, ale tú mal minulý rok.. 🙊 On je tiež makový.... Rozumej - na mak... 🙊

Odpovedz
25. máj 2021
avatar

@andula77 za máličko❤️tak tá je tiež úžasná👌🏻no uvidíš ako budeš naladená,dve rozdielne ale obe výborné chuťovo,my sme tu tiež makový všetci😄🥰

Odpovedz
25. máj 2021
avatar

@miuska66 potrebovala by som radu: minipavlovky robim uz asi 10x ale vzdy su ine🙈 alebo ich treba susit dlhsie, kratsie..... tentokrat sa mi podarilo, ze ten spodok je taky "zuvaci" . Nevies poradit co tobim zle? A to som si davala extra zalezat aby sa cukor rozpustil... vopred dakujem za odpoved.

Odpovedz
20. dec 2021
avatar

@dadamka Ahoj,ak sú gumové tak by som znížila teplotu,ja suším spodný vrchný ohrev pri 95st,a keď mám 2 plechy treba teplovzduch a to pri 90st..a 90min,potom vypnem a nechám v rúre ešte dosušit..a vyšlahať ozaj poriadne,mne to trvá aj 15-20 min

Odpovedz
20. dec 2021
avatar

@miuska66 dakujem !! Skusim. Dufala som, ze taka skvela cukrarka mi poradi 😊. Krasne sviatky ! PS: a nejaku novu foto vianocneho pecenia na inspiraciu by som si prosila 😊😊

Odpovedz
21. dec 2021
avatar

@dadamka ale to zas nie až tak skúsená☺️ale aj tak ďakujem veľmi pekne🥰dúfam že budú už nabudúce lepšie🤍pečiem ale skôr takú klasiku,parizske,laskonky,medové rezy..nič také nové,ale keď bude čo,určite pridám,ďakujem🙏🏻Krásne a pohodové sviatky aj tebe❤️🎄⛄️🎁🌟

Odpovedz
21. dec 2021