... ako robíte ten karamel?
@martulka48
@iwesska urobím si karamel čo bežne používam a to 200g kryš.cukru,80 g maslo(izb.teploty),150ml smotany 33%(izb.teploty)cukor si rozpustím na karamel,stiahnem,primiešam maslo,miešam kým sa nespojí s karamelom,a pridám postupne smotanu a miešam 1-2min,odstavím,primiešam 1KL soli,chvíľu nechám vychladnúť a ešte do teplého karamelu primiešam bielu čoko,tú dávam úplne odhadom (za jednu väčšiu hrsť;)tá čokoláda spôsobí že ten karamel nezlezie všetok dole a pekne drží,a je akoby v konzistencii ganaže️
@iwesska
@martulka48 za máličko,aj nabudúce️
️
Ja som inak velmi ale velmi milo prekvapena tvojou ochotou podelit sa zakazdym s nami o recepty. Aaa teda DAKUJEM a urcite to nehovorim len za seba. Mas sikovne rucicky.
@ivanecka0602
@katkazuz Juj ďakujem Vám veľmi pekne,ste milé️rada sa podelím, keď už je fotka tak nech je aj receptík ak pomôže
️
Nadhera!