icon
1 / 1
avatar

Krásna 😍👏🏻

Odpovedz
8. jan 2021
avatar

No mňam

Odpovedz
8. jan 2021
avatar

mňaaaam!!!

Odpovedz
8. jan 2021
avatar

Paráda

Odpovedz
8. jan 2021
avatar

Receptik by nebol?

Odpovedz
8. jan 2021
avatar

Krásna..je recept niekde na nete?

Odpovedz
8. jan 2021
avatar

Páči sa receptík⬇️❤️

Odpovedz
8. jan 2021
avatar

Recept❣️
Na 1 snehový korpus potrebujeme: 4 bielka,200g krup.cukru,(na 1bielko veľ.M potrebujeme 50gcukru),1/2PL solamyl,1/2PL vinný ocot
Bielka si začneme šlahať na menších otáčkach do jemnej peny a potom postupne pridávame cukor,keď je cukor zašlahaný,pridáme otáčky na najrýchlejšie a šlaháme do tuhého snehu(cca10min)do hotového snehu pridáme solamyl a vinný ocot a zľahka ešte pár krát premiešame..ja som robila 3pavlove pláty, dva pláty som si robila spolu a jeden zvlášť,pretože v rúre suším max 2pláty naraz..takže surovín som použila krát tri;)na papier na pečenie si nakreslím kruhy aké veľké chcem mať korpusy a nanesiem tuhý sneh a rozotrem do veľkosti kruhu,v mojom prípade na dva plechy naraz,rúru si predhrejem na teplovzdušný ohrev na 180 st. a po vložení plechov stiahnem na 100 st. a suším cca 1h,potom rúru vypnem a nechám dosušiť v rúre ešte cca pol hodinu,tak isto som si usušili samostatne aj tretí plát..
Na krém potrebujeme: 500g mascarpone,500ml šľahač.smotany 33%, práš.cukor podľa chuti(cca 4-5PL) 150g mletý mak, trochu celého maku
Mascarpone,šľahačku a cukor si vyšlahám do krému a prišlahám mletý a celý mak,krém si naplním do vrecka a dám zachladiť..
Ešte si pripravíme malinovo jahodové pyré-asi za dve hrste mrazených malín a menej jahôd si rozpustíme varom,precedíme a rozmixujeme do hladka..
A už len navrstvíme-snehový korpus,vreckom nanesieme makový krém a naň polovicu pyré a znovu korpus krém a pyré,na vrchný korpus ešte vrstvu krému a ozdobíme podľa vkusu❣️

Odpovedz
8. jan 2021
avatar

@hsara99
@vecicky1805
@janulka1802
@bzuzka
@baccio ďakujem krásne😍❤️

Odpovedz
8. jan 2021
avatar

@miuska66 co prosim ta robis ale zo zltkami??

Odpovedz
8. jan 2021
avatar

@monikka22 pár zamiešam do vajíčkových jedál-praženička,omeleta,spravím niekedy tartaletky,čo nespotrebujem do 2-3 dní vyhadzujem,skúšala som aj mraziť,ale nepáčia sa mi tie žĺtky po rozmrazení,sú také tuhé:/

Odpovedz
8. jan 2021
avatar

Ja žĺtka vyšľahám nad parou a robím krém do pavlovky s mascarpone 😉

Odpovedz
9. jan 2021
avatar

@julls113 super,vyskúšam😊

Odpovedz
9. jan 2021
avatar

@miuska66 dobrý deň😊čiže na tri pláty potrebujem trojnásobné množstvo surovín? Čiže tie 4 bielka na jeden plát?

Odpovedz
14. apr 2025