miuska66
autor@didi919 úplne najčastejšie krém z mascarpone a šľahačky1:1-vanilkový a čokoládový..do vanilkového pridám práš.a vanilkový cukor.do čokoládového trosku praš.cukru a rozpustenú horkú čoko 60%+ v trošku zohriatej smotany-to nechám vychladnúť a zamiešam k vyšlahanej šľahačke s mascarpone,často primiešavanie aj nutelu..na krémy hlavne vanilkové dávam jahodovo malinové pyré(rozmixnuté mrazené jahody a maliny)a na to poukladám ešte napr.na drobno nakrájané čerstvé jahodky,alebo niekde dávam čerstvé maliny,to mi zase ide viac k čoko krému...často robím makovú tortu-tam do krému bymiešam mascarpone a jemný tvaroh,mak a cukor..
Odpovedz
25. júl 2020

Tortičky sú krásne. Vy ste cukrárka? Mohla by som sa na niečo opýtať?