http://www.foodclub.cz/recept/citronove-macarons/
To sú makronky??
Odpovedz
4. jan 2016
ja som ich tiež robila na vianoce, a sú mňam, dôležité je aby bielky mali izbovú teplotu a aby na plechu pred pečením dobre odstáli
Odpovedz
4. jan 2016
@klaudy444 prve vobec nenapuchli, bola z nich len taka mala tvrda placecka, druhe uz pekne nakynuli ale boli tvrde ako kamen a posledne uz boli cca ok ale bolo ich treba o 1minutu menej piect🙂 no roboty na dve hodiny pokazde a vysledok nejedli. muku som vzdy preosievala, mala som aj silikonovu podlozku aj zmes na pecenie a nepodarilo sa. kto ma zaujem predam🙂 ale pravda je ze tie zltky som nemala izbovej teploty. vzdy som ich mala z chladnicky. radim ti dobre..kup si hotove..usetris peniaze, nervy aj cas
Odpovedz
13. jan 2016

mnam raz som ochutnala a zalubila som sa :D