icon
25 / 118
Ryžové rezance s hlivou a zeleninou na spôsob Číny 👍
avatar

Môžem receptik poprosiť? Vyzerá to super

Odpovedz
8. máj 2018
avatar

@miluska254 recept je z hlavy, čo chladnička dala 😊
Namočiť do teplej vody rezance...na trošku oleja zeleninu podľa chuti, mrkva, karfiol, brokolica, cuketa atď., ak máš huby, môžeš aj tie pridať a popražís...ku koncu trošku sójovej omáčky...keď je zelenina mäkká, prihodis rezance bez vody, necháš prejsť teplom, pekne zmäknú, primiešať a hotovo 🙂

Odpovedz
8. máj 2018
avatar

@monika.a hlivu nejako vopred upravujes?

Odpovedz
8. máj 2018
avatar

@miluska254 podusiť spolu so zeleninou, predtým nič s ňou nerobím

Odpovedz
9. máj 2018