Ja mám popraskané najradšej mňam
Pecieme s kvaskom skupina tam sa skus opytat
@janulka1802 Aj ja. Podla mna vyzera super ten chlebik ☺️
@ludka1531993 uz som si ju Nasla..dakujem
Takto - keď je chlebik prasknutý takto pozdĺž dolu tak je to presne tým plechom - ono áno máš ho v rure od začiatku ale nevyberas ho z rúry keď naň dávaš chlebík? Lebo ak áno tak on v momente stráca neskutočne teplotu. A keď sa nan ešte zosuchne "studené" cesto tak je dosť ochladeny a potom chlebík takto naspodku praskne.
@silvinka511 nevyberam...Len ho Tam presuniem na papieri...
@monikaaa7 a nemáš potom dlhšie otvorenú rúru alebo dosť tenký plech? Lebo ja napríklad mám odsledovane že už otvorenie rúry a vloženie pekáča rúru ochladi o pekných pár stupňov. Ja som túto prasklinu nemala odkedy pečiem na kameni - ten drží teplo neskutočne. Alebo aj v jenskom skle.


Takto mi popraskal