icon
1 / 1
avatar

Takto mi popraskal

Odpovedz
11. apr 2019
avatar

V osatke takto nejako vyzeral...

Odpovedz
11. apr 2019
avatar

ja teda nie som expert, ale baby v skupine kváskovanie mi tvrdili, že buď zle stočený do ošatky alebo málo nahriaty plech

Odpovedz
11. apr 2019
avatar

Ja mám popraskané najradšej mňam

Odpovedz
11. apr 2019
avatar

Pecieme s kvaskom skupina tam sa skus opytat

Odpovedz
11. apr 2019
avatar

@janulka1802 Aj ja. Podla mna vyzera super ten chlebik ☺️

Odpovedz
11. apr 2019
avatar

Zle stoceny do osatky

Odpovedz
11. apr 2019
avatar

@marja7 Tak skusim SA tomu viac povenovat...ale dakujem za tip...plechom by to nemalo byt lebo ten mam v rure od zaciatku..

Odpovedz
11. apr 2019
avatar

@ludka1531993 uz som si ju Nasla..dakujem

Odpovedz
11. apr 2019
avatar

Takto - keď je chlebik prasknutý takto pozdĺž dolu tak je to presne tým plechom - ono áno máš ho v rure od začiatku ale nevyberas ho z rúry keď naň dávaš chlebík? Lebo ak áno tak on v momente stráca neskutočne teplotu. A keď sa nan ešte zosuchne "studené" cesto tak je dosť ochladeny a potom chlebík takto naspodku praskne.

Odpovedz
11. apr 2019
avatar

@silvinka511 nevyberam...Len ho Tam presuniem na papieri...

Odpovedz
11. apr 2019
avatar

@monikaaa7 a nemáš potom dlhšie otvorenú rúru alebo dosť tenký plech? Lebo ja napríklad mám odsledovane že už otvorenie rúry a vloženie pekáča rúru ochladi o pekných pár stupňov. Ja som túto prasklinu nemala odkedy pečiem na kameni - ten drží teplo neskutočne. Alebo aj v jenskom skle.

Odpovedz
11. apr 2019