icon
1 / 1
avatar

tvoj trhanec je hruba palacinka, trhanec sa pred dopecenim natrha na kusky a necha sa este na panvici dokladne zachrumkavit 😀 Ti sikovnejsi ho aj natrhany otocia (s tanierom) aby bol chrumkavy z kazdej strany

Odpovedz
15. okt 2020
avatar

Na foto k prispevku su palacinky... Takto vyzeral moj Trhanec.. pre mna bolo zvlastne,ze mam krat Trhanec Ked uZ je z 1nej strany upeceny na panvici...musela som ho vybrat, nakrat na 4 kusky, potom opat vybrat...a take trosku suche to bolo..

Odpovedz
15. okt 2020
avatar
Odpovedz
15. okt 2020
avatar

len upozornim, ze to nie je ako lekvar, ze vydrzi v chladnicke, treba zjest cim skor...nam po tyzdni splesnivela, je to ako ovocny prikrm. a u nas oblubeny velmi

Odpovedz
15. okt 2020
avatar

@viestta Čítanie s porozumenim by bolo treba trochu potrenovať 😉

Odpovedz
15. okt 2020
avatar

@monikaaa7 ja som ho raz kúpila a už teda nekúpim😂 ta príprava akože nič pre mňa 🙄

Odpovedz
15. okt 2020
avatar

@tana85 uz teraz sme skoro na dne🙂 a to som otvorila dnes podvecer..ale dobre vediet..

Odpovedz
15. okt 2020