tvoj trhanec je hruba palacinka, trhanec sa pred dopecenim natrha na kusky a necha sa este na panvici dokladne zachrumkavit 😀 Ti sikovnejsi ho aj natrhany otocia (s tanierom) aby bol chrumkavy z kazdej strany
Na foto k prispevku su palacinky... Takto vyzeral moj Trhanec.. pre mna bolo zvlastne,ze mam krat Trhanec Ked uZ je z 1nej strany upeceny na panvici...musela som ho vybrat, nakrat na 4 kusky, potom opat vybrat...a take trosku suche to bolo..
len upozornim, ze to nie je ako lekvar, ze vydrzi v chladnicke, treba zjest cim skor...nam po tyzdni splesnivela, je to ako ovocny prikrm. a u nas oblubeny velmi
tvoj trhanec je hruba palacinka, trhanec sa pred dopecenim natrha na kusky a necha sa este na panvici dokladne zachrumkavit 😀 Ti sikovnejsi ho aj natrhany otocia (s tanierom) aby bol chrumkavy z kazdej strany