monyka28
    Správa bola zmenená    26. nov 2019    

    Žienky.. môžem robiť langoše aj z polohrubej múky?? Nevšimla som si, že nemám hladkú múku doma 😊

    Odpovedz
    26. nov 2019

    Niekto robí s polohrubej primárne 🤷‍♀️ daj vedieť aké boli 😊

    Odpovedz
    26. nov 2019

    Mamina používa na všetko len polohrubu múku, inú ani nekupuje 😊

    Odpovedz
    26. nov 2019

    Oki 😊 ja som moc neni expert na kysnuté cesto, ale hádam budú chutiť 😊
    Ďakujem za pomoc

    Odpovedz
    26. nov 2019

    @panda21 veru,ja tiez kysnute vacsinou z polohrubej.

    Odpovedz
    26. nov 2019

    @alexandra_saska ja pečiem od 7mich takže dobrých 14 rokov to už je, a nikdy ma nenapadlo nič robiť z polohrubej.. Nemala som odvahu to skúsiť 🙈

    Odpovedz
    26. nov 2019

    @panda21 vazne? My zas kysnute vacsinou,mne aj bublaniny a niektore take kolace z jedneho plechu alebo ako to nazvat viac chutia z polohrubej,lebo je to take hustejsie,ked chcem ako pavucinku jemne,vtedy dam hladku. A na piskoty samozrejme alebo podla receptu.

    Odpovedz
    26. nov 2019

    Tak vyskúšala som polohrubú, a langoše sú rovnako výborne 😊

    Odpovedz
    26. nov 2019

    @alexandra_saska ja kysnuté, buchty a knedle vždy iba z hladkej a niekto dáva aj hrubú 🤷‍♀️ asi je to fakt iba o zvyku 🙈 ale skúsim sa raz prekonať a budem experimentovať

    Odpovedz
    26. nov 2019

    @panda21 inak to ani extra neciti,v kysnutom vobec,skor v bublanine a tak.

    Odpovedz
    26. nov 2019