icon
19 / 71
avatar

mnam..jaky si robilaa??

Odpovedz
15. aug 2012
avatar
mykka
autor

@iwulka23 gaštanová....ani gram múky a ani gram cukru 😉

Odpovedz
15. aug 2012
avatar

@mykka ejhaa..to paráááda ..mnam..ja som robila minule plnku s gaštanovým pyre 🙂 preto sa pýtam🙂

Odpovedz
15. aug 2012
avatar

to vyzera uzasna na zozratie 😀

Odpovedz
15. aug 2012
avatar

posli recept,vyzera to super,zboznujem gastanove pyre.dakujem.mimochodom si teda sikulka.

Odpovedz
15. aug 2012
avatar
mykka
autor

@janka8565 velmi jednoduchy recept: na cesto - 8vajec + 2 pyre (po 250g): zltka predslahat asi minutu, potom pridat medzi prstami rozmrvene pyre a slahat kym nebude pekna pena, v druhej miske vyslahat bielka so stipkou soli, potom pomaly sneh pridavat do gastanovej smesi.... ruru vyhriat na 180°C, a hned po vlozeni formy (priemer 26cm) stiahnut na 160°C, pecieme 40-45min (podla rury).... a na plnku jedno pyre (250g) + 2 praskove slahacky + 3dl mlieka....vyslahat mlieko so slahackou (lepsia je praskova lebo lepsie drzi tvar, nesplasne) a do toho potom to jedno pyre rozmrvene..... korpus prekrojit, naplnit, nechas trochu kremu aj na vrch a kraje a ozdobis dajakymi srandickami alebo cokoladovymi hoblinkami 😉

Odpovedz
16. aug 2012
avatar
mykka
autor

@mykka jeee a este jak prekrojis korpus, tak jednu stranu pokvapkat rumom alebo nejakou esenciou a druhu polku potriet nejakym kyslejsim lekvarikom 😉
...ziaden cukor netreba, pyre je uz dochutene....a tortovu formu vymastit a vysypat mukou aby sa neprichytilo 😉

Odpovedz
16. aug 2012
avatar

@mykka dakujem velmi pekne za receptik.upeciem na meniny.hi.dik.pa

Odpovedz
16. aug 2012