Kvaskova?
Odpovedz
15. okt 2020
mystisch
autor@miette ja robim s kvaskovym cestom, robievas kvaskovy chlebik? Lebo ak ano,tak jednoducho, vo faze,ked prekladam chlieb...tak si odoberiem cca 80 g cesta roztlacim si ho rukami, kto nevie rukami roztahovat cesto na pizzu,tak rozvalka, rura preshriata na 275 aj s plechom, vyberiem plech,papier na pecenie a taketo cesto do rury ccana 2 minutky...kym sa nezacne cesto nafukovat...vyberiem, potriem pretlakom zmiesanym so stipkou oleja a oreganom, na to uz co mam doma a supspat do rury kym nezacne cesto zlatnut...u nas cca do 5-7 hotova cela pizza . Mnamka .. a po vytiahnuti uoecenej estw okraje potriem cesnakom rozlacenym v kvapkpke oleja.
Odpovedz
15. okt 2020
mystisch
autorTu je suoer navod ako roztiahnut cesto...aby kraje boli hrubsie a stred tensi...
https://www.youtube.com/watch?v=_H3Rf-pe9rIOdpovedz
15. okt 2020


Mozem poprosit recept? 🙂