13 / 14
    Klasika trocha inak- bezlepkova,bezlaktozova koprova omacka,vajicko,domaca knedla so spaldovej muky

    domace knedle obdivujem...Este som sa k tomu nedostala, no isto sa ju chcem naucit robit, ale stale mam nejaky blok pred tym, mam strach, ze to poseriem, tak som ju zatial ani neskusala ☹

    6. feb 2018

    Mne tiez trvalo dlho,kym som sa naucila veobecne s kysnutym cestom robit..kazdy sak to je jednoduche,to najlahsie..a uplne najradsej mam.. tak muku das tak aby to cesto bolo akurat..ako diky,neviem ako je akurat😅takze kazdy moj recept z kysnuteho je iny a presne navazeny podla ingrediencii..inak by to bola katastrofa..a moj repertoar v tomto smere je stace dost obmedzeny😅ale snad na dochodok to uz budem mat zmaknute😂inak ja mam problem to cesto vypracovat poriadne,co je asi dolezite..takze som si kupilakupil pekarnicku na chleba a vzdy si to dam tam vymiesit a vykysnut..takze mozno aj to je 3/4uspechu..teda u mna urcite😂

    6. feb 2018