icon
1 / 1
avatar

Potrebujeme:
3 bielky
300 g Korunného cukru práškového
100 g mletého kokosu
100 g múky
1 lyžička octu

Ako na to:
Bielky s cukrom miešame v kastróliku na platni, až je zmes horúca. Prisypeme mletý kokos, vlejeme ocot a znova zahrievame. Odstavíme a vmiešame múku. Na vymastený papier na plechu vytvoríme z hmoty lyžičkou kôpky a necháme ich asi 2 hodiny odpočívať. Pečieme v mierne vyhriatej rúre.

Odpovedz
9. dec 2016
avatar

@nela_cukor mierne vyhriata rura, je kolko stupnov?

Odpovedz
9. dec 2016
avatar

A akú muku ?

Odpovedz
10. dec 2016
avatar

Muku dame polohrubu a pecieme pri 130 st.c.,kokosky su hotove,ked sa bezproblemov odlepia od papiera na pecenie.

Odpovedz
10. dec 2016
avatar
Odpovedz
10. dec 2016