Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    nelakuzelnecitanie
    16. sep 2019    Čítané 782x

    Dni s Kúzelným čítaním sú späť

    AHOJTE,

    tak ako som sľúbila pred necelým mesiacom, hlásim sa tu na Koníku znovu. Po Kvídovi zas nastal čas Dní s Kúzelným čítaním. Že ste o Kúzelnom čítaní ešte nepočuli? Tak čítajte ďalej.

    ČO JE KÚZELNÉ ČÍTANIE?

    Kúzelné čítanie je unikátny vzdelávací koncept, vďaka ktorému sa deti zábavnou a pútavou formou dozvedia množstvo zaujímavých a užitočných informácií. Kúzelné čítanie je určené pre deti v predškolskom veku, ale aj pre staršie deti, no bezpochyby zaujme tiež dospelých. Záleží len na tom, akú knihu si práve vyberiete.

    Vďaka špeciálnej technológii môžu hovoriace knihy naplno využívať aj deti v predškolskom veku, ktoré ešte nevedia čítať. Samy si tak môžu „prečítať“ rozprávku alebo sa hravou formou naučiť poznávať farby, číslice, písmená či najrôznejšie tvary.

    Všetky tieto zručnosti si potom trénujú v zábavných edukačných hrách, ktoré sú tiež súčasťou kníh. Staršie deti a dospelých určite zaujme interaktívny atlas sveta či zvierat alebo kniha na výučbu angličtiny. Používatelia nepochybne ocenia fakt, že knihy nahovorili populárni interpreti ako Boris Farkaš, Anna Šišková či Dominika Zeleníková.

    Toľko v krátkosti.

    Minulý rok sme už týždeň tu s vami absolvovali. Bola to pre nás vynikajúca skúsenosť, prečítali sme si vaše názory a postrehy. Potešilo nás, že sme oslovili aj veľa nových mamičiek. No a tento rok budeme radi, ak VÁS bude ešte viac. 🙂

    Ak máte doma malého zvedavca, tak verím, že ho Kúzelné čítanie zaujme. A nielen jeho, zabavia sa aj starší súrodenci (veľakrát aj rodičia 🙂).

    Nahliadnite do diskusií s dňami KČ a zistite viac o tomto ucelenom koncepte vzdelávacích knižiek a hier. Tu vás okrem informácií čaká týždeň plný súťaží, darčekov a zliav.

    Tak už dosť rečí a poďme na to!

    nelakuzelnecitanie